Te huur: Leuk huis in midden Frankrijk. Reserveer nu voor 2019..

Vanaf juni tot en met september verhuren wij ons gezellig ingericht huis in natuurgebied DE MORVAN. Het huis heeft een wijds uitzicht, hier "hoort" u nog echt de stilte!  Er is internet en Tv , alleen voor dvd gebruik!  Veel dvd.s aanwezig.Veel boeken, dus heerlijk zitten op het terras of in de tuin met uw boek! Op slechts 1 km is het dorpje voor al uw dagelijkse boodschappen. Wandelroutes beginnen bij de voordeur. Routes zijn van kort naar lang. In huis is veel informatie aanwezig. Grote woonkeuken, mooie salon, badkamer en bijkeuken. Twee slaapkamers en een zolder. 1100m2 tuin/boomgaard en twee terrassen met voldoende tuinmeubilair. Er is een Nederlands en Frans sprekende beheerder die aanwezig is als u aankomt. Roken IN huis is niet toegestaan. Huisdieren zijn ook NIET toegestaan. www.morvan-vakantiehuis.nl voor meer informatie. 


Juni en september 350 euro per week / juli en augustus 450 euro per week.

 Graag tot ziens!Kosten: Vaste prijs € 350,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Leuk huis in midden Frankrijk. Reserveer nu voor 2019..

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-03-2013 om 20:45u
Door:Henny
Bekeken door: 2695 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Geertruidenberg
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 350,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.