Aangeboden: logeren bij NL in Puglia, Zd.Italie

We hebben 3 schitterende kamers, altijd met prive-badkamer en iedere dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijt, dat iedere dag weer anders is. Ook vleeswaren, kaas en eieren. Niet het gebruikelijke Italiaanse ontbijt met alleen zoetigheden.


Voor de gasten is er ook een lounge met gratis koffie en thee, NL TV, toeristeninformatie en een koelkast/DHZ bar en en boekenbank.

Inbegrepen zijn ook gratis Wi-Fi, parkeren op eigen terrein, gebruik van onze nieuwe App over de omgeving, ochtendjassen en slippers, strandlakens en strandtas, fohn. 


Onze GastenApp brengt je naar Villa Lavanda (terug), naar alle interessante plaatsen en activiteiten, naar de stranden aan de Ionische- en Adriatische Zee en de door ons aanbevolen restaurantjes. De App functioneert ook offline en gaat er voor zorgen dat je het beste uit je verblijf in Puglia haalt!

In de omgeving een keur van schitterende plaatsen zoals bijv. Alberobello, Bari, Taranto, Martina Franca, Castellana Grotte, Monopoli, Polignano a Mare, de kusten van de Ionische- en de Adriatische Zee.  Matera, de culturele hoofdstad van Europa 2019 op 45 min. rijden.


De heerlijke Pugliese keuken met haar antipasti en plaatselijke wijnen.


Kom Puglia ontdekken vanuit B&B Villa Lavanda op het platteland van Noci en je kunt gewoon in je eigen taal terecht.

We hebben nu ook een speciaal fietsarrangement, dat het mogelijk maakt zonder huurauto te komen en Puglia op de fiets te verkennen.

Vanaf 4 nachten en oplopende korting over de gehele duur van je verblijf en we hebben nu en geweldige gastenapp met alle informatie en de routes op je smartphone.


Het zeewater is heerlijk warm tot rond 22 oktober.Kosten: Vaste prijs € 67,50Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


logeren bij NL in Puglia, Zd.Italie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-09-2014 om 08:44u
Door:Jenny
Bekeken door: 1696 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Noci, Italie
Locatie: Google Maps snapshot van Noci, Italie

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 67,50
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.