Te huur: Sfeervolle woning op prachtige locatie

Genieten van rust, ruimte en natuur!

Deze vrijstaande, sfeervolle woning is gelegen in het zuidwesten van Hongarije in een prachtig gebied van heuvels, bossen, wijnbergen en valleien in het pittoreske dorp Ibafa. Het ligt lieflijk verscholen tussen de uitlopers van het Mecsek gebergte.

Ibafa is een ‘einddorp’, het laatste dorp voordat de natuur begint, waardoor rust gegarandeerd is. Er heerst een mediterraan klimaat. Een plek bij uitstek om te genieten van rust, ruimte, stilte en nog ongerepte flora en fauna en de zuivere lucht.

Vele tevreden gasten gingen u voor.

Wij hopen ook u te mogen begroeten om hier u vakantie door te brengen op een plek waar jong en oud zich al jaren thuis voelt.

Ronald en CorrieKosten: Vaste prijs € 249,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Sfeervolle woning op prachtige locatie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:22-02-2014 om 13:58u
Door:Corrie Verhaagen
Bekeken door: 2121 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Ibafa
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 249,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.